Hva er en internettradio ?

En internett radio fungerer som en vanlig radio. Den bruker den samme teknologi som er i datamaskiner for å koble seg opp mot internett.
Når du er koblet opp enten trådløst eller ved hjelp av kabel så har du tilgang til mer enn 13.000 radiokanaler fra hele verden.
Du kan ta den med deg til andre land for å høre på lokale radiostasjoner i Norge, som for eksempel NRK, P4, Radio Norge og så videre.
Du kan enkelt velge radiostasjon kategorisert etter land eller musikksjanger. Du kan også enkelt lagre dine egne favorittstasjoner.
Her kan du enkelt finne hundrevis av kanaler som spiller bare jazzmusikk, rockmusikk eller hundrevis av kanaler med sport. Samt at du kan søke på mange andre sjangere.

Bruker trådløs router og er 802.11g og 802.11g WIFI kompatibel og har støtte for 128-bit WEP sikkerhet.
Også støtte for WPA-kryptering (WPA 1 og 2).

Rull og klikk for å taste ditt passord!
Alt du trenger for å bruke Pinell SuperSound trådløst er:
• Trådløs router eller kabel
• Bredbåndslinje

Du kan trådløst overføre musikk direkte fra din PC via delta mapper/disker eller streame direkte fra Windows Media Player. Kompatibel med WMA,
MP3, ACC, AIFF, WAV og Real Media.

Du kan til og streame fra spotify på din pc.